Yoga Therapie


Voor wie?
Individuele yoga sessies kunnen erg waardevol zijn! Bij fysieke klachten of blessures, maar ook als je ongewenste gewoonten of patronen wil doorbreken of op zoek bent naar meer zingeving in je leven.
• Voor fysieke klachten of blessures, zoals: rugpijn, nek- of schouderklachten, slapeloosheid of overgewicht.
• Als ondersteuning bij psychische klachten zoals: burn out, depressie en angst.
• Bij zwangerschapsgerelateerde klachten, zoals: bekkenpijn, angst voor de bevalling of postnatale depressie.
• Ter ondersteuning tijdens of na de behandeling van kanker
Yoga Therapie is heel effectief als ondersteuning naast een regulier traject of na afronding hiervan en kan heel breed ingezet worden. Twijfel je of Yoga Therapie jou kan helpen neem dan gerust contact met me op.

Werkwijze
Voorafgaand aan de kennismaking vraag ik je een intakeformulier in te vullen zodat ik een beeld krijg van je algemene gezondheid, klachten en leefgewoonten.
In een persoonlijke intake van een uur bespreken we het doel van je komst en zal er een korte yoga sessie gegeven worden. In deze intake wordt er op holistische wijze gekeken, wat wil zeggen dat ik niet alleen afga op het ziektebeeld of de klacht die je hebt maar kijk naar jou als persoon, je levensstijl, en hoe de yoga oefeningen daarin passen.
In de vervolgsessie bespreken we de aanpak en krijg je een persoonlijke ‘practice’ die jou zelfhelend vermogen aanspreekt en versterkt. We nemen samen de oefeningen door en je krijgt deze uitgewerkt op papier mee naar huis zodat je zelf aan de slag kunt. Deze ‘practice’ bevat onder andere Yoga houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken en Mantra (gebruik van klank).
Omdat alles constant verandert, en dus ook jou levensritme, persoonlijke omstandigheden of klachten, is het goed om de yoga practice regelmatig te herzien en als nodig aan te passen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende trajecten, met een minimum van 3 sessies na de intake. Een sessie duurt 60 tot maximaal 75 minuten.

Kosten:
Intake € 60,00
Vervolglessen
3 sessies € 165,00
6 sessies € 300,00

AanmeldenContact en vragen